top of page

Savooikoolsoep met bacon

6 personen


Ingrediënten

  • 1 Savooikool

  • 1 Grote ui

  • 1 Teentje knoflook

  • 1 Grote aardappel

  • 2 Blokkjes kippenbouillon

  • 2,5l Water

  • 1 el Olijfolie

  • Peper en zout

  • 100g Bacon

  • 6el Light room


Werkwijze

  1. Verwijder de nerven van de savooikool en snij deze in reepjes.

  2. Snij de ui, knoflook en aardappelen in blokjes. 

  3. Doe de olijfolie in de pot en stoof de ui en knoflook aan tot ze glazig zijn.

  4. Voeg de savooikool en aardappelen toe. Doe hier het water en de bouillonblokjes erbij. Laat het geheel 20 minuten koken.

  5. Mix de soep en kruid bij met peper en zout.

  6. Bak de bacon zonder extra vetstof.

  7. Verdeel de soep over de borden en verdeel de bacon. Doe in elk bord een scheutje room.


Smakelijk!

コメント


Telefoon

+32 468 22 28 21

Sociale media

  • Instagram

@dietistezoeblonde

RIZIV- nummer: 5 65008 17 701

BTW-nummer: BE1009921735

Uw bericht is verzonden

bottom of page